NAGYBAN MINDEN OLCSÓBB!

Miért éri meg csatlakozni a GDN telefonos flottájához?

Mind tudjuk, hogy ha valamiből a családi kiszerelést választjuk, akkor az darab árat tekintve, sokkal kedvezményesebb lesz, mint a kisebb kiszerelés. Ez nemcsak a háztartásokra, hanem a cégek életére is igaz. Nagyban kell venni mindent, amit csak lehet. Most egy olyan lehetőséget mutatunk, amivel komoly megtakarítást eszközölhet mindenki, aki sokat telefonál. Márpedig irodáink zömében ez a tétel komoly tényező a költségek között.

Juhász Zsoltot a GDN ingatlanhálózat kecskeméti és győri irodájának tulajdonosát kérdeztük arról hogyan sikerült az iroda kommunikációs költségeit csökkenteni.

Juhász Zsolt

Juhász Zsolt

Hol és hogyan kerestétek  és találtátok meg a csökkenthető költségeket?

Ez egyszerű volt : ).  Megnéztük melyek a legnagyobb kiadásaink. Elég jelentős volt a telefonszámlánk. A mindennapi munkánk során nagyon nagy hangsúlyt fektetünk az ügyfelekkel való kapcsolattartásra és ennek egyik módja, hogy telefonon beszélünk velük. Persze a személyes találkozó a legjobb, de hát erre nem mindig nyílik lehetőség, ilyenkor jön a tárcsázás. Miután kollégáink nagyon sokat telefonálnak, így kézenfekvő volt, hogy egy olyan megoldást keressünk, ami olcsóvá, olcsóbbá teszi ezt. A lehetőségeket áttekintve döntöttünk a flotta kedvezmény mellett.

Korábban nem flottában voltatok?

De igen, természetesen régebben is kedvezményes csomagunk volt, de a GDN saját flottájában kedvezőbbek voltak a feltételek és mikor a másik helyen lejárt a hűségidő, a csatlakozás nem volt kérdés.

Mi alapján döntöttetek?

A központ által rendelkezésünkre bocsájtott táblázattal (innen letölthető)

Az ügyfelekkel kapcsolatot kell tartani.

Az ügyfelekkel kapcsolatot kell tartani.

össze tudtuk hasonlítani, hogy mennyi is a különbség havi szinten egy-egy telefonszám vonatkozásában. A díjak egyébként a táblázat nélkül is nagyon meggyőzőek voltak, de mikor forintra lebontva látod, hogy mennyi az, amit feleslegesen fizetsz, akkor nem nagyon marad benned kérdés.

Mennyi volt a kalkulált különbség?

Havi szinten 100.000 forinttal kevesebb lett a számlánk, ez pedig nem elhanyagolható tétel.

 

Mennyibe került az átállás Nektek?

A flottához való csatlakozás díjtalan, eleinte az adminisztratív és egyéb terhektől tartottunk, de hamar kiderült, hogy feleslegesen.

Én is váltottam már szolgáltatót és nem volt igazán egyszerű. Sok a papírmunka, lassú az ügymenet. Ti nem ezt tapasztaltátok?

Én is pontosan ettől tartottam az elején, de mind a Központ, mind a szolgáltató részéről, egy gyors, és könnyű ügyintézést tapasztaltunk, és az átállás szinte észrevétlenül ment. Így még ezt a kis kellemetlenséget sem kellett vállalnunk a jelentős megtakarításért cserébe.

A számaitok változtak?

Természetesen nem! Ma már a számhordozás alapvető követelmény és nekünk komoly gondot jelentett volna, ha nem érnek el minket ügyfeleink a megszokott, eltárolt, minden platformon kommunikált telefonokon. Ebből a szempontból minden maradt a régiben. Alig volt dolgunk a váltással!

Sokan telefonálnak, ha ingatlan hirdetést adsz fel

A magas telefonköltség csökkenthető

Mit jelent az, hogy alig?

Mivel szolgáltatót váltottunk a megadott időpontban ki kellett cserélni a sim kártyát a telefonban : ). Sajnos ezt nem tudják máshogy megoldani, ez valóban kis feladat, a komoly előnnyel szemben, amit kaptunk.

Ajánlanád ezt a megoldást másoknak is?

Persze! A kollégák ingyen beszélnek egymással, sőt a flotta minden egyes tagjával vagyis minden GDN-essel, aki csatlakozott. De a munka mellett a magánéletben is előny, ugyanis akár a családtagjaikat is ingyen hívhatják! Szóval ez egyfajta juttatásként is felfogható! A telefonszámlán megspórolt összeget marketingre  fordítottuk, így nemcsak megtakarítottunk, de fejlődtünk is ennek a lehetőségnek a segítségével.

Mit kell tennie annak, aki szeretne csatlakozni illetve informálódni?

Mi írtunk a e-mail címre, itt minden kérdésünkre választ kaptunk és az ügyintézést is el tudtuk kezdeni. Mindenkit bíztatok, hogy gondolja át, számoljon, ha pedig bizonytalan, akkor kérdezzen!

 

 

 

A szerzőről:

GDN Ingatlanhálózat

Érdekesség, tippek és tanácsok ingatlanokról, hitelekről és befektetésről a GDN ingatlanhálózat szakértőitől.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A következő HTML elemek elérhetőek: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Get Widget