Már nemcsak a szezonban érdemes a Balatonra figyelni!

Egyre több a külföldi érdeklődő, akár vállalkozással együtt is költöznének a Balatonra Németországból, Belgiumból, de a budapesti nyugdíjasok számára is vonzó célpont a Balaton egyik legolcsóbb része Balatonmáriafürdő és környéke – Kosmann Zsuzsa a Balatonfersing irodavezetője nyilatkozott a helyi sajtó kérésére. A Balaton Rádió riportjának kivonatát olvashatjátok.

balaton-by-v31s70

2016 egyik legfontosabb változása, hogy már nemcsak a szezonban érkeznek érdeklődők a balatoni ingatlanokra, hanem egész évben, már januártól sokan érkeztek vásárlási szándékkal a tópartra. A megnövekvő kereslet az árakban nem hozott jelentős változást, abban azonban érzékelhető a hatása, hogy az eladók tovább kitartják az árat, kisebb az áralku lehetősége, mint akár tavaly volt. Abban is megfigyelhető eltolódás, hogy mit keresnek a GDN balatonmáriafürdői irodájához fordulók. Az elmúlt években a 10 millió forint volt az a határ, ami alatt a vásárlók keresgéltek, idén azonban már sokkal szélesebb az érdeklődésre számot tartó ingatlanok köre. Voltak akik kifejezetten a drágább házak, nyaralók között válogattak.

Továbbra is jó kínálattal dolgoznak a balatoni ingatlanirodák, de a túlkínálat már megszűnt. Akik lakni érkeznek a környékre, azoknak egyre mélyebben a zsebükbe kell nyúlniuk. De a Balatonfenyves, Balatonmáriafürdő, Balatonberény környéki ingatlanok még mindig olcsóbbak, mint a Keszthely környékén fellelhetőek.

Kosmann Zsuzsa azt is kiemelte a rádiónak adott interjújában, hogy egyre többen érkeznek az ország határain túlról. Elsősorban a német és belga állampolgárok jelentek meg a vevők között a Balaton környékén, de az olaszok is egyre nagyobb számban nézelődnek ezen a csodás környéken.

A GDN Balatonfersing számára nagy előny, hogy egy országos hálózathoz tartoznak, hiszen így sokkal nagyobb kínálatból válogathatnak vevőik, több nyelven elérhető a megvásárlásra váró ingatlanokat tartalmazó adatbázis és még a hitelezésben is jelentős segítséget tudnak nyújtani a hozzájuk fordulóknak.

A GDN Ingatlanhálózatnak erős jelenléte van a Balaton környékén. Balatonmáriafürdő mellett Siófokon, Fonyódon, Keszthelyen és nyár eleje óta már Balatonfüreden is várják kollégáink a magyar tenger környékén otthont vagy nyaralót kereső ügyfeleket. A füredi iroda megnyitásáról itt is beszámoltunk. Fordulj hozzájuk bizalommal!

GDN Ingatlanhálózat – Balatonfersing

Cím: 8647 Balatonmáriafürdő, Vilma utca 39.

E-mail: 

GDN Ingatlanhálózat – Pannon Ingatlan Balatonfüred

Cím: 8230 Balatonfüred, Arácsi út 16.

Telefon: 06 70 313 3004

E-mail: 

GDN Ingatlanhálózat – Fonyód

Cím: 8640 Fonyód, Ady Endre utca 5.

Telefon: +36 30 958 7617

E-mail: 

GDN Ingatlanhálózat – Csoba Ingatlanpartner Keszthely

Cím: 8360 Keszthely, Kossuth Lajos utca 40.

Telefon: +36 20 980 7086

E-mail: 

GDN Ingatlanhálózat – Home&Feeling Keszthely

Cím: 8360 Keszthely, Rákóczi utca 20.

Telefon: +36 30 351 2686

E-mail: 

GDN Ingatlanhálózat – HázPont

Cím: 8600 Siófok, Vámház utca 5. fsz. 1.

Telefon: +36 84 522 052

E-mail: 

GDN Ingatlanhálózat – ZAMIDENT Ingatlan

Cím: 8600 Siófok, Zúgó utca 6.

Telefon: +36 30 921 0166

E-mail: 

A szerzőről:

GDN Ingatlanhálózat

Érdekesség, tippek és tanácsok ingatlanokról, hitelekről és befektetésről a GDN ingatlanhálózat szakértőitől.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A következő HTML elemek elérhetőek: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Get Widget