GDN TIPPEK lakáskeresőknek és költözni vágyóknak

4 tanács azoknak, akik már unják a hirdetések böngészését

Eleged van a rossz minőségű fotókból, a hiányos információkból és az eladott, de még mindig hirdetett lakásokból? Szeretnél időt és energiát spórolni, de közben a lehető legtöbb, Neked és családodnak, megfelelő ingatlant megnézni? Akkor keress fel egy ingatlanközvetítőt, aki mindenben segít! Persze tudom, hogy nem könnyű megtalálni azt az irodát és referenst, aki hatékonyan tud segíteni, de ehhez adunk tippeket!

 

  1. Engedd, hogy segítsenek!

Ez nemcsak a lakás keresésben, hanem az élet számos területén igaz. Hidd el, hogy vannak szakemberek, akik érted (is) dolgoznak és fogadd el a támogatásukat. Ahogyan vért venni vagy féket cserélni sem akarsz egyedül, úgy a megfelelő otthon megtalálását sem kell egymagad intézned. Végezze el más a favágó munkát, a hirdetések böngészését, kirostálását, Te csak a válogatott ingatlanokkal foglalkozz!

Hagyd szakértőre!

Hagyd szakértőre!

  1. Hagyd profira a papírmunkát!

Kiigazodsz egy tulajdoni lapon és tudod milyen bejegyzéseket kell keresned? Meg tudsz szövegezni úgy egy szerződést, hogy az tökéletes védelmet nyújtson számodra és jogszerű legyen? Akkor ügyvéd vagy! 🙂  De az energetikai tanúsítványhoz akkor is szükséged lesz segítségre. Ha pedig nem vagy jogász, akkor még sok-sok olyan pont van, ahol jól fog jönni egy rutinos segítő. Nálunk egy ügyes referens hetente lebonyolít egy adásvételt, van aki évek óta csinálja. Szóval több száz ügy van a hátuk mögött, így gyors és pontos ügyintézésre számíthatsz!

 

  1. Ne félj, hogy lemaradsz egy lakásról, egy jó ingatlanközvetítő a teljes kínálatot ismeri!

Ma az ingatlanközvetítő szakmában szinte mindenki mindenkivel együttműködik. A hálózaton belül mindent tudnak egymás lakásairól és a konkurens cégek jelentős része is rálát egymás kínálatára éppen azért, hogy a lehető legszélesebb körben tudják hirdetni az általuk kínált ingatlanokat. Tehát nyugodtan rábízhatod magad egy referensre, nem az lesz a célja, hogy az ő lakását vedd meg (bár biztos örül neki, ha így alakul), hanem az, hogy megtalálja a Neked legjobb otthont.

droit-des-locataires

  1. Engedd, hogy az ingatlanközvetítő a barátod legyen!

Nem a szülinapi ajándék miatt mondom 🙂 Sokkal inkább azért, mert ha megismerhet Téged, családodat, azt hogyan éltek és mire vágytok, akkor könnyebben tud segíteni. Ha tudja, hogy három gyermeked van, akkor nem fog másfél szobás lakásokkal megkeresni, akkor sem, ha a négyzetméter, az ár és a környék stimmel. Ugye érted, hogy mire gondolok? Egyébként is beszélgetni, álmaid otthonáról és a családodról mesélni jó dolog!

 

+1 Keress egy GDN referenst!

Itt megtalálod azt az irodánkat illetve kollégánkat, aki ismeri az általad kiválasztott területet, kerületet, így biztosan hatékonyan tud segíteni Neked a keresésében!

GDN Tippek lakáskeresőknek

GDN Tippek lakáskeresőknek

 

 

A szerzőről:

GDN Ingatlanhálózat

Érdekesség, tippek és tanácsok ingatlanokról, hitelekről és befektetésről a GDN ingatlanhálózat szakértőitől.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A következő HTML elemek elérhetőek: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Get Widget