BEHÁLÓZTUK KAPOSVÁRT!

Kaposingatlan

Kaposvár Ady Endre utca

A GDN az ország egyik legdinamikusabban fejlődő ingatlanhálózata. Legújabb ingatlanközvetítő irodánk február elsején Kaposvárott nyitotta meg kapuit. Hosszú és alapos előkészítő munka előzte meg a startot, ennek köszönhetően működésük első két hetében már 3 ügyletet is lebonyolítottak, ami igen ígéretes kezdet.

Az iroda tulajdonos-alapítójával Dr. Hernesz Csabával beszélgettünk az indulás nehézségeiről, a GDN szépségeiről és arról mit is ajánlana annak, aki ma Kaposváron szeretne ingatlant vásárolni.

– Mikor született meg a Kaposingatlan ötlete?
Az ötlet és a nyitás között hosszú idő telt el. Az jól látszott, hogy van egy piaci rés itt Kaposváron, szükség van szakértő, felkészült és hiteles ingatlanközvetítő irodára. Ezt csak egy képzett, tapasztalt csapattal lehet létrehozni meggyőződésem szerint, ennek a csapatnak az összeállítása pedig hosszú időt vett igénybe. Meg kellett teremteni egy olyan feltétel rendszert és egy motiváló környezetet, ahová szívesen jöttek a kollégák.
De végül sikerült egy olyan négy fős társaságot összehozni, ahol a három referens egyetemi diplomával rendelkezik, közülük kettő végzett jogász, munkájukat pedig egy évtizedes ügyvédi irodai tapasztalattal rendelkező asszisztens segíti.

Kaposingatlan megnyitó

Kaposingatlan megnyitó

– Ez a csapat erőssége, a szakmai felkészültség?
Igen, a felkészültségünkkel tudunk kitűnni a mezőnyből. Ma a jogi jártasság nagy előny, hiszen a folyamatosan változó jogszabályok és rendelkezések ismerete megkönnyíti a munkánkat. A vevőknek prompt tanácsokra van szükségük, ezt pedig mi biztosítani tudjuk, így támogatva döntéseiket.
Emellett törekszünk arra, hogy a Nyugat-Európában megszokott színvonalat nyújtsunk szolgáltatásainkkal ügyfeleinknek, akik az ingatlanközvetítő irodánkhoz fordulnak.
– Milyen plusz szolgáltatásokat nyújtanak?
A GDN Ingatlanhálózatnál megszokott, hogy teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfeleinek az ár meghatározásától egészen a birtokba adásig, vagy akár annál is tovább. Mi is ezt követjük. Azt tapasztaltuk, hogy a használt lakást vásárlók nagy része felújítással kezdi új otthona megteremtését. Ennek a költsége számukra éppen olyan fontos, mint az ingatlan ára. Mi éppen ezért egy olyan kalkulációt adunk a vevőjelölt kezébe, ami ezt is tartalmazza. Tehát nemcsak az ingatlan árát, az adminisztratív költségeket és a költözés terheit (egyébként ebben is tudunk segíteni) tudják előre, hanem azzal is számolhatnak mennyibe fog kerülni, hogy valóban olyanná váljon a lakás, amiben ők élni szeretnének.

Kaposingatlan GDN Kaposvár

Kaposingatlan GDN Ingatlanhálózat Kaposvár

– Ez azt jelenti, hogy akár a kivitelezőig elkísérik az ügyfeleiket?
Nagyon jó a kapcsolatunk a környék építési vállalkozóival. Ennek egyik előnye, hogy könnyen tudunk kivitelezőt ajánlani vevőinknek a másik pedig az, hogy már most tárgyalásokat folytatunk arról, hogy a tervezett beruházások során létesülő lakások rajtunk keresztül találjanak gazdára.
– Ezek szerint élénkülésre számítanak a helyi ingatlanpiacon?
Azt el kell mondani, hogy a kaposvári piac egészen más, mint a budapesti. Itt lassabbak a változások, de élénkülésre számítunk. A CSOK itt is meghozza az építési kedvet, A beépíthető telkek iránt már most nő a kereslet, vagyis lesznek új lakások. Az ebbe beköltözők pedig, minden valószínűség szerint, eladják otthonaikat, így használt lakások is a piacra kerülnek majd. Mi abban bízunk, hogy az elérhető támogatások és a megnövekedő kínálat sem fogja lenyomni az árakat.
– Ha befektetési céllal lakást szeretnék venni Kaposváron, mit javasolna?
Először is azt, hogy keressen fel minket! A város legfrekventáltabb pontján található az irodánk és mindig talál ott kollégát, úgy szerveztük a munkát, hogy a nyitvatartási időben mindig elérhetőek legyünk személyesen is.
Ha eljön hozzánk, akkor azt fogom tanácsolni, hogy magas igényű lakást vásároljon. Ezt nagyon könnyű lesz kiadni, az albérleteket nagyon keresik a városban, így a megtérülés garantált, ugyanakkor eladni is könnyebb, ha később erre kerül a sor. Mindenképpen felújítottat kell választani vagy felújítani. Ez az egyes számú általános tanács.

Kaposingatlan szlogen

Másképp mint mások

– Már csak egy megkerülhetetlen kérdés van hátra. Miért éppen GDN?
Egyfelől a tulajdonos személye, Zolit ismerjük és bízunk benne. Másfelől a hálózat jó hírneve és az a tény, hogy ezen a környéken nem volt irodájuk mind-mind a GDN mellett szólt. Erős kampánnyal indultunk, sajtómegjelenés, Facebook játék, mindent bevetettünk és nagyon jó visszajelzéseket kapunk. Már most ismertek vagyunk Kaposváron és ez a GDN Ingatlanhálózatnak és a Kaposingatlannak is jó hír.

Kaposingatlan a GDN Ingatlanhálózat tagja

Cím: 7400 Kaposvár, Ady Endre utca 9.
Telefon: +36 82 424 000
E-mail: kaposingatlan@gdn-ingatlan.hu

A szerzőről:

GDN Ingatlanhálózat

Érdekesség, tippek és tanácsok ingatlanokról, hitelekről és befektetésről a GDN ingatlanhálózat szakértőitől.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A következő HTML elemek elérhetőek: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Get Widget