A rutin, az évek és a szakma szeretete

A GDN Ingatlanhálózat már lassan 2 éve jelen van  Újpesten ezzel a tapasztalt, sikeres csapattal, akik pontosan tudják hogy milyen szolgáltatásokkal lehet megnyerni az ügyfeleket és hogyan kell jól hirdetni, ügyesen mutatni és sikeresen tárgyalni. Az újpesti irodáról beszélgettünk a csapat vezetőjével Gombár Jánossal.

          Egy kis „történelem” mióta működik az iroda?

Irodánkat, Újpesten a Munkásotthon u. 18. szám alatt, 2014. augusztus elsején nyitottuk meg. A jelenlegi csapat 4 tagja azonban már régebben együtt dolgozik, a Jász utcai irodában kezdtük közös, GDN-es pályafutásunkat, onnan „költöztünk át” együtt Újpestre, hogy ezt a területet is meghódítsuk.

GDN Ingatlanhálózat újpesti irodájának munkatársai

GDN Újpest – a csapat

          Azóta hogyan alakult a társaság?

Folyamatosan bővülünk, fejlődünk, jelenleg 9 fő dolgozik itt. Kettő új kollégánk van, akik most tanulják a szakmát. A lehető legjobb helyen, hiszen a többiek mind rutinos, sok-sok éve a szakmában edződő kollégák, akiktől érdemes tanulni. Közülük is kiemelném Matalin Mariann kolléganőt, aki immár több mint 15 éve a szakmában van és kiemelkedő eredményekkel végzi munkáját. Szinte mindent tud és mindent látott már, amivel egy ingatlanközvetítő találkozhat, ezért a hatalmas tudásért nagyon hálásak, a kezdő kollégákon túl, az ügyfelek is. Mariannról ódákat zengenek eladók és vevők egyaránt!

          Miért éppen GDN Ingatlanhálózatot választottátok?

A 2014-es csatlakozást megelőzően, én és – a jelenlegiek közül – további 3 kolléga már együtt dolgoztunk a saját irodámban. Amikor felmerült a váltás gondolata sok nagy cégnél jártam. Mindenhol meghallgattam a vezetőket, megnéztem mit kínálnak és hogyan dolgoznak, de sehol sem éreztem, hogy én ennél a cégnél „akarok” dolgozni, hogy ide tudnék tartozni. Aztán találkoztam Gadanecz Zolival és Kecskeméti Zsolttal és akkor biztossá vált, hogy nekünk itt a helyünk. Az Ő személyiségük, az első benyomás és a gondolkodásmódjuk meggyőzött, hogy itt jól fogom érezni magam. Nem utolsó sorban pedig az is egyértelművé vált a beszélgetések során, hogy szakmailag is meg fogom találni a számításomat. Akkor még csak éreztem, ma már biztosan tudom, hogy a lehető legjobb döntést hoztam!

–          Miben más ez az iroda, mint a többiek ezen a területen?

Az újpesti iroda talán annyiban más, hogy szinte, csupa rutinos, „öreg róka” áll az ügyfelek rendelkezésére. A maguk sok-sok éves tapasztalatával, jártasságával. Ez nagy érték minden szakmában, így az ingatlanközvetítésnél is. Ahogyan már mondtam olyan sok különleges és nehéz helyzettel találkoztak már pályafutásuk során, hogy szinte mindenre van kész válaszuk. Ha pedig mégsem, akkor pontosan tudják hová forduljanak a megoldás keresésben. Ez komoly előny a mindennapokban és az ügyfelek érzik és értékelik is.

          Miben mutatkoznak meg ezek az előnyök a mindennapokban? 

A nálunk dolgozó ingatlan tanácsadók mindegyike évek óta végzi tevékenységét, ismeri a területére (IV., XV., Dunakeszi, Fót, Erdőkertes, Őrbottyán, Veresegyház) jellemző ingatlanügyi adottságokat. A helyismeretünkből és a sok-sok felhalmozott tapasztalatból kifolyólag olyan plusz információkkal, észrevételekkel, intelmekkel tudjuk ellátni kedves ügyfeleinket (eladót és vevőt egyaránt) amelyek komoly előnyt jelenthetnek, illetve komoly veszteségektől óvják meg őket.

–      Milyen sajátosságai vannak az újpesti lakáspiacnak?

Az újpesti lakáspiacra jellemző a sokrétűség. Megtalálható itt a régi tégla építésű lakástól kezdve a panelokon át az elit kertvárosi villáig, szinte minden. Éppen ezért van szükség sokoldalú, komoly tapasztalattal és sokrétű ismeretekkel rendelkező emberekre. Nálunk ilyenek dolgoznak J

–          Ha egyetlen jelzőt mondhatnál az irodára, az itt dolgozó csapatra mi volna az?

Nem tudnám egyetlen szóba összefoglalni, éppen az előbb említett sokoldalúság miatt. De ami a legfontosabb az a szakmai felkészültség, tájékozottság, megbízhatóság és persze a helyi adottságok ismerete!

A GDN Ingatlanhálózat újpesti irodájának munkatársait ITT érheted el. 

A szerzőről:

GDN Ingatlanhálózat

Érdekesség, tippek és tanácsok ingatlanokról, hitelekről és befektetésről a GDN ingatlanhálózat szakértőitől.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A következő HTML elemek elérhetőek: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Get Widget