ÜGYFELEINK MONDTÁK

Az öndícséret büdös, mondta mindig drága nagyikám. Azt pedig egy kedves tanárom hangsúlyozat gyakran, hogy nincs jobb reklám annál, mintha egy ismerős ajánl egy szolgáltatást vagy terméket. Ez utóbbiban, hála kollégáink remek teljesítményének és a GDN képzéseinek, módszereinek, nincs hiány. Íme néhány vélemény!

 

  • AKI ÖRÜL, HOGY RÁNK TALÁLT 🙂

agreement-303221_1280

A GDN ingatlanhálózattal először a 2015-ben megrendezett lakásbörzén találkoztam.

A kiállításon számos más ingatlanirodával is kapcsolatba kerültem, valamint más “netes” oldalakon is kerestem a számomra legmegfelelőbb ingatlant.
Tapasztalatom az ingatlanhálózattal kapcsolatban nagyon pozitív. Ami szimpatikus volt, hogy a vásárlás lebonyolítása során, ill. előtte nem éreztem azt a pressziót – erővel vagy erőn felül -, hogy nekem mindenképpen meg kell vennem az éppen kinézett lakást. Ellenben azt tapasztaltam, hogy a közvetítő segít a lakásvásárlás bonyolult rendszerében boldogulni (ez a segítség a kapcsolatfelvételtől a birtokbavételig meg volt). A lakás megtekintésekor a közvetítő felhívta a figyelmem a lényegi dolgokra, ami talán nekem eszembe sem jutott volna.
Érzésem szerint a legjobb ingatlanajánlatokat innen kaptam, más ingatlanirodáktól közel sem kaptam ilyen minőségű és ár-érték arányú ajánlatokat.
Észrevételként szeretném megjegyezni, hogy a GDN hálózatról korábban nem hallottam, továbbá ismerőseim körében sem volt ismert az ingatlanhálózat, akik ráadásul szintén lakásvásárlás előtt álltak.
Összességében nagyon örülök, hogy az ingatlanhálózat ügyfele lehettem, mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a GDN segítségével megkötött szerződés aláírása óta boldog lakástulajdonos vagyok!
  • EGY CSALÁDI VÉLEMÉNY
home-sweet-home2
Eddigi szempontjaink szerint teljesen meg vagyunk elégedve a GDN munkájával! Gyorsaságban,figyelmességben,segítőkészségben. Kedvesek voltak az eladók is, reméljük a további dolgok is gördülékenyen fognak menni.
Még hosszan sorolhatnám csak a pozitívumot, úgyhogy 10-ből 10 pontosak vagy
tok.
  • A LEGFRISSEBB LEVÉL
Szeretném megköszönni Önnek és csapatának a segítőkészségüket! Profizmusra vall, ahogy
időt, fáradságot nem kímélve, hogy segítettek megtalálni álmaim házát.
Nyugodt szívvelfogom ajánlani a GDN proficsapatát. Külön köszönet Lehoczky Gyöngyi hitelügyintézőnek a gyors, pontos ügyintézést.
Köszönettel egy elégedett lakástulajdonos
gdn-ingatlan-51fbd83508eab
  • VÉLEMÉNYEK VECSÉSRŐL

Árnyék András kolléga munkájával maximálisan elégedettek voltunk.  Munkáját gyorsan, precízen végzi. A jelenlegi ingatlanpiaci árakkal tisztában van és ennek megfelelően jár el. Segítőkész, a mi ügyletünkben ingatlan eladás / vétel minden segítséget megad / megadott.
Ezen túlmenően a szokásos ingatlanvásárlási ügyintézésen felül, más szolgáltatásokkal kapcsolatban is készségesen segített ( ügyvéd, energetikai szakértő, stb. ).

További sok sikert kívánok munkájához!

szerzodesLalairas

Szeretnénk megköszönni , hogy általad tudtunk venni Vecsésen egy családi házat
az ügy sikeres és gyors lebonyolításában végzett magas szakmai színvonalú, segítőkész munkádat.
Megköszöni szeretnénk még  a további közreműködésedet, ami a ház felújításánál is segítettél-segítesz.
A GDN ingatlan irodát  szívesen ajánlom ismerőseimnek !
  •  ÍGY ÍRTAK A FACEBOOKON

Olyan gyorsan eladták a lakásomat hogy alig volt időm beszerezni a papírokat a birtokba adáshoz. Ráadásul jóval az általam várt ár felett!!! Hihetetlen gyors ügyintézés, mindenben maximális segítség, profizmus! Köszönöm! 5+1 csillag! :):):)

Ha Nálad is lapul pár ilyen e-mail a  postafiókban, akkor küldd el nekünk!
Várjuk e-mailben: sajto@gdn-ingatlan.hu vagy a marketing@gdn-ingatlan.hu vagy küldheted a Facebook oldalunkra is!

A szerzőről:

GDN Ingatlanhálózat

Érdekesség, tippek és tanácsok ingatlanokról, hitelekről és befektetésről a GDN ingatlanhálózat szakértőitől.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A következő HTML elemek elérhetőek: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Get Widget