MIÉRT ÉPP A GDN?

Annak aki ingatlan referensként vagy épp saját irodát alapítva szeretne belépni a most felívelőben lévő lakáspiacra, mindenképpen választania kell egy anyacéget, ahová franchise partnerként vagy munkatársként beszáll. Egyedül ugyanis nagyon nehéz érvényesülni a szakmánkban. Tehát azonnal fel is vetődik a kérdés: melyik hálózatot érdemes választani? A mi válaszunk egyértelműen az, hogy a GDN-t! A miértekről Gadanecz Zoltán alapító-tulajdonos beszél.

gdn-ingatlan-51fbd83508eab

 

A legfontosabb szempont, ahogyan szinte minden szolgáltatásnál, az hogy nagyon jó ár-érték arányú, amit kínálunk. Tehát ha valaki számol, mi mennyibe kerül neki, illetve mennyiért milyen minőséget kap, akkor mellettünk fog dönteni. De emellett van még egy, számunkra igen lényeges dolog, amit minden csatlakozónak, legyen az referens vagy partner, szem előtt kell tartania! Ez pedig az, hogy nálunk az elsőrendű cél, hogy kiszolgáljuk az ügyfelet, aki a mi franchise partnerünk. – emelte ki Gadanecz Zoltán.

Mit jelent ez a gyakorlatban? Például azt, hogy ha valamelyik üzlettársunk úgy érzi változik a piac és ez tőlünk is változást, alkalmazkodást kíván, akkor mi erre nagyon rövid határidővel (a kéréstől függően órák, napok vagy hetek alatt) tudunk reagálni és nem kellenek hónapok ahhoz, hogy kielégítsünk egy a piac által diktált igényt. Legyen a szükséglet jogi, nyomtatványokkal kapcsolatos vagy informatikai, mi azonnal nekilátunk, hogy akár lokálisan, megteremtsük a tökéletes kiszolgálását a megfogalmazódó kéréseknek.

business-2042283_960_720

A rugalmasság az egyik erősségünk, úgy gondolom ez az egyik leglényegesebb dolog, ami megkülönböztet minket a piac más szereplőitől. A rugalmasság egy nagy lehetőség, ez tesz minket válságállóvá. Persze most, amikor szárnyal a piac sokan nem szeretnek erre gondolni, mi azonban hosszú távra tervezünk, így minden helyzetre fel kell készülnünk és ennek egyik fontos eleme, hogy azonnali megoldásokat kínálunk a felvetődő problémákra, megjelenő igényekre.

Ezek azok az előnyök, amelyek megfizethetetlenek. Ezért érdemes hozzánk csatlakozni, ebből lehet üzleti előnyt kovácsolni.

A szerzőről:

GDN Ingatlanhálózat

Érdekesség, tippek és tanácsok ingatlanokról, hitelekről és befektetésről a GDN ingatlanhálózat szakértőitől.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A következő HTML elemek elérhetőek: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Get Widget