GDN Ingatlanhálózat – a legjobbak egy helyen

 A GDN Ingatlanhálózat a válság idején indult. Nyolc fős irodából indulva mágnesként vonzottuk be a jobbnál jobb embereket, akikkel együtt épült fel a GDN Ingatlanhálózat. Ennek oka egyszerű, mégis különleges: úgymint az elhivatottság, az összetartás és a célratörés. Kiemelkedően magas színvonalú szolgáltatást nyújtunk minden területen.

Biztonság

Módszereink és eszközeink már bizonyítottak és egyben sikert arattak, ennek köszönhetően biztosítani tudjuk partnereink számára a hosszú távú együttműködéssel járó biztonságot.

A dinamikusan növekvő partneri lefedettség és az országos ingatlan kínálat garanciát teremt az eredményességhez.

Investment-in-Property

Lakást venne?  Vagy eladná lakását?   A GDN- ingatlanhálózat több ezres adatbázisa segítségével könnyen egymásra talál a vevő, és az eladó.

Közösség

Az egy mindenkiért, 02_imgmindenki egyért elv alapján, a közösség fogalma számunkra az összefogást jelenti.
Az egységes piaci jelenlét lehetőséget nyújt, hogy olyan ügyfeleket is kitudjunk szolgálni akiket eddig nem.

Nálunk a legmeghatározóbb tényező a csapatmunka, az igazi csapatmunka kulcsa pedig az együttműködés.

Függetlenség

Fontosnak tartjuk, hogy a hosszú évek óta működő, stabil referenciával rendelkező ingatlanirodák megtudják őrizni függetlenségüket. Nekünk fontos a kölcsönös bizalom.

Háttértámogatásunkkal intenzíven tudjuk növelni partnereink helyi ismertségét, pozitív megítélését.

18xpyusca2cwpjpg

Minőség

Számunkra a minőség fogalma a teljes körű szakmai képviseletet jelenti. Partnereink és ügyfeleink részére biztosítjuk a vállalati minőséget. Szakmailag magasan kvalifikált, emberközpontú szolgáltatást teremtünk a hazai piacon.

Partnereink számára folyamatos alap és emelt szintű képzéseket biztosítunk.

Van egy eladó ingatlanom, visszahívást kérek

Érték

Hálózatunk fejlődésének egyik meghatározó rövid és hosszú távú célja az értékteremtés. Ösztönzünk a legjobb eredmények elérésére, hiszen számunkra fontos partnereink céljainak megvalósítása.

Partnereink igényeinek felmérése után törekszünk a megfelelő fejlődési lehetőségek és az optimális munkakörnyezet megteremtésére.

house-key630x354

Lehetőség

Nagyra becsüljük a szakma résztvevőit, kitartásukat és a szakmai elhivatottságukat. Együtt tovább bővítjük partnereink ingatlan kínálatát, ezzel lehetőséget biztosítva számukra, hogy az országosan kezelt több tízezres ingatlan adatbázist sajátjukként kiajánlhassák.

Ügyfeleinknek egyaránt előnyös, hosszú távú együttműködést biztosítunk.

A szerzőről:

gdn-ingatlan.hu
gdn-ingatlan.hu

Cégünk az ingatlanközvetítés területén átfogó, mindenre kiterjedő szolgáltatást nyújt, a tanácsadástól a szerződéskötéssel záruló ingatlan értékesítésen át egészen a költöztetésig.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A következő HTML elemek elérhetőek: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Get Widget