EZ A DOLGUNK SEMMI MÁS

Vicces és tanulságos történeteket gyűjtünk, amin most nevetsz, de holnap eszedbe jut egy döntési helyzetben és segít megtalálni a helyes utat. Íme gyűjteményünk első és igen pompás darabja, ami azonnal egy szlogennel is gazdagítja a GDN folklórt 🙂

Kövesd azt, akit érdemes!

Kövesd azt, akit érdemes!

Szereplők: Mangult András és Gadanecz Zoltán

Helyszín: Bokréta utca

András sztoriban van:

Éltem át olyat, egy bolt vezetőjeként, hogy rohamoztak minket az ügyfelek és mi tapasztalatlanok voltunk, lazán kezeltük őket. Felelőtlenül, mintha a piac sosem változna meg. Aztán elmúlt a dömping és mi csinálhattunk bármit nem jöttek az ügyfelek.

Mindig lehet jobban, többet, gyorsabban!

Mindig lehet jobban, többet, gyorsabban!

Tanulság:

Soha ne panaszkodjunk ha nehéz! Ne panaszkodjunk ha túl nagy a pörgés! Ha sok a megoldandó feladat! Alkalmazkodjunk hozzá! Dolgozzunk többet, ha lehetséges! Ha lebetegszünk, vagy más helyzet vet vissza minket, meg kell vele küzdenünk!

 

SZLOGEN Gadanecz Zoltántól:

A Pörgés jobb, mint a Döglés!

Áldás, ha sokat dolgozhatunk, csináljuk! Gyerünk!

A Pörgés jobb, mint a Döglés!

A Pörgés jobb, mint a Döglés!

A vezetői „utasítás”:

Egyeztessük az időpontokat! Hívjuk a hideget! Pörögjünk! Pörögjünk! Pörögjünk többet! Ha majd öregként totyogunk, mint az apám, ezen pillanatok miatt fogunk magunkban mosolyogni, hogy megcsináltuk! Királyok voltunk! Meg tettük amit kell! Ez a dolgunk semmi más! Nincs más dolgunk, nincs lógás! Nincs mire várni! Nyomás!

 

Ezekkel a gondolatokkal szeretnék nektek jó munkát kívánni! 😉☀️🎉👍🏻🏋

Összefoglalás:

Ha úgy érzed sok, ha inkább hátradőlnél, akkor mormold el magadban háromszor a Zoli által megalkotott szlogent (A Pörgés jobb, mint a Döglés!) és vágj bele a következő feladatba.

Hajrá!

 

A szerzőről:

GDN Ingatlanhálózat

Érdekesség, tippek és tanácsok ingatlanokról, hitelekről és befektetésről a GDN ingatlanhálózat szakértőitől.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A következő HTML elemek elérhetőek: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Get Widget